Sponsering

Wat kan Tennisschool Boy Vergeer voor u als sponsor betekenen?

ALGEMEEN

* De kleding waarin de hoofdtrainer + andere trainers van de tennisschool (3 andere full time leraren) lopen is bedrukt met een bedrijfslogo (eigen logo’s zelf laten maken). 350 lesnemers en in totaal 1000+ leden.

* Bedrijfsnaam wordt als partner vermeld op de website van de tennisschool. Komt ook een banner met een link naar eigen website.

* Op social media samenwerking meerdere keren per jaar vermelden. Acties van de sponsor delen.

* Bedrijfsnaam aan een evenement koppelen, zoals Het …(bedrijfsnaam) Tennis-activiteitenkamp.

* Op ieder inschrijfformulier logo bedrijf vermelden.

* 1x per jaar in overleg een bedrijfsclinic organiseren.

PROMOTIETOOLS

* Op de inschrijfformulieren die op alle verenigingen liggen voor alle leden van de tennisverenigingen een leuke actie in samenwerking met sponsor. Iedereen die lessen volgt van Tennisschool Boy Vergeer ontvangt een kortingscoupon (eigen invulling) om in contact te komen met het bedrijf. Dit zal 2x per jaar gebeuren (1x voor de zomerperiode april t/m september en 1x voor winterperiode oktober t/m maart).

* Ook op de website wordt de actie onder het kopje AANBIEDINGEN vermeld.

* Actie andersom: Wanneer er iemand klant wordt bij het bedrijf, komt diegene in aanmerking voor 2 GRATIS lessen op één van de tennisverenigingen naar keuze: TV United Service, LTC Hoogvliet of TV Abbenbroek.

EXTRA OPTIES

* Winddoek sponsoring op de tennisvereniging(en) waar ik als tennisschool actief ben (Hellevoetsluis, Hoogvliet, Vlaardingen, Abbenbroek). Dit zal los staan van de sponsoring van de tennisschool, maar wellicht een leuke en goede promotie die we allebei op kunnen pakken.

* Digitaal scherm sponsoring op TV United Service.

KOSTEN SPONSORPAKKET:

€550,- excl. BTW op jaarbasis*

*Exclusief logo’s laten maken

*Exclusief winddoek/digitaal scherm

Geïnteresseerd? Stuur een email naar info@tennisschoolboyvergeer.nl met een aanvraag SPONSORPAKKET!